Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas kort




jag finner korta ordalag,
som mina andetag, rosslar

piper, sjunger en visa
lever av sig självt

jag finner tillkortakommanden,
i mina andetag, rosslar

piper, ljuder genom
krossar mitt kärlekshandtag








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-12-23 11:42



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
bra.
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP