Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väck mig, vår




släpp in mig, kommunikation!

men jag står här, bedövad, nersövd

jag orkar endast lyfta ett finger, för detta ord

jag minner, i stunden som bedrog


vinter, du söver, jag går i ide

väck mig,

vår










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-23 11:56



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja att få
vila ut tills
nästa skott
det känns
så gott
och flott
om jag
det hade
fått...
2009-12-26

  peter markurth
sann
2009-12-24

  T.R Ekman
Vintern är bara till för eskimåer och skidnissar...när våren kommer då är vi redo.
2009-12-23

  stenen/ Yv Ericsson
jamen. sådär vill jag oxå ha det. pallar inte kylan.
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP