Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

månen sträcker sina långa ben mot naken hud
månsken bländar klarblå ögon
lyser upp svart natt
stora stjärnor fläckar himlen
stjärnor väcker själ
fläckar svart natt


små stjärnor lyser också i mörkret




Fri vers av håell
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 15:03



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Månen har långa ben. Underbar bild!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

håell
håell