Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnens sång


Uppsala 2009-12-23


En omslutande arm i en öppen
välkomnande famn,
öppnar för strömmande tårar av
smittande glädje.

Ett hjärta berört av kärlek växer
och upplever livet alldeles för kort.
Oberörd av ömhet , känns livet
mödosamt och långt.

Respekterande tystnad och tröstande ord.
Blickar som smeker, kärlek som förökas.
Önskningar så höga som toner
i tungotal,
förverkligas i famntaget.


Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-12-23 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP