Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

För att jag vet att det är din doft som jag vill känna när han står bredvid mig,
Och jag vet att det är din kropp jag vill bli omfamnad av och inte hans.

Men du
är inte du längre,
och jag
vill vara jag
som förr.
Men vi
är inte vi som då,
Då din värme väntade utanför min dörr.




Fri vers (Fri form) av Olsdotter
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-23 21:58



Bookmark and Share


  Sergej
Vackert på ett smärtsamt sätt!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter