Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där.

Så kommer allt tillbaka.
Tillbaka, börja om från början.
Känslan flydde för några år men studsade sedan tillbaka.
Tillbaka, börja om från början.
Samma procedur, samma förundran och jag faller tillbaka.
Tillbaka, om igen.




Fri vers (Fri form) av Olsdotter
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter