Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltspricka

Så fort han lägger på.
Det rinner ner från kinderna.
Så fort han går iväg.
Där står jag kvar.
Så fort jag vill något.
Det är då jag ångrar.

Jag har sprickor under ögonen.
Sprickor gjorda av
salt.




Fri vers av Olsdotter
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter