Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på mig

Jag saknar
Men orkar inte kämpa

Jag lyssnar
Men orkar inte höra

Jag ser
Men kan inte förstå

Att du
inte kan lita på mig
Att du inte kan ge lite av dig
till mig




Fri vers (Fri form) av Olsdotter
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter