Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer av mig!

Man har så mycket inom mig som en annan aldrig kommer att få uppleva.
Saker man vill se, drömmar man vill ta del av.
Energi och glädje, studsande inom kroppens ramar.


Man har så mycket inom sig som en annan aldrig kommer att få uppleva.
En annan ser bara det trista hos en
och missar allt det goda.




Fri vers (Fri form) av Olsdotter
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-04-02 15:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är så sant det du skriver.Vi ser bara en yta och värderar varandra därefter. // AA
2011-04-13

    AA VIP
Det är så sant det du skriver.Vi ser bara en yta och värderar varandra därefter. // AA
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Olsdotter
Olsdotter