Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julvarning




bak,
smälla

akta paketen,
spar det fina pappret, snörena

trampa ej i gröten, drick
glögg

med måtta, nötter
krossa

knak....










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 22:43



Bookmark and Share


  Fredric
;-) Härlig text. Jag tolkar den på ett intimt och fint sätt...
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP