Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste ta lite lugnande nu tror jag......


julångest



julångest....
har jag ingen, ingen

nyårsångest,

lite, januari-februari-långkallmånadångest

ingen påskångest, sista-
majångest (valborg)

ingen midsommarångest,

ingen födelsedagsångest,

definitivt ingen höstångest,




bara ångest, för
antidepprisiva medel

punkten för kemisk lobotomi



att inte känna,

är värre

än

ångest













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-24 15:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja heslt inte kall
innan det blir
knall och fall...
Så ärligt skrivet!
2009-12-26

  PoeticImpuls
Vinterhalvåret är fullt med stress och ångest!
2009-12-24

  peter markurth
Lasse liten sluta sprida din dynga, mkt bra dikt
2009-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag struntar i alla traditioner - i synnerhet julen - och slipper plågas av de kväljningar som de medför.
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP