Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinternatt



rundgång

solnedgång, jag ser

månen gå upp, känner

vågorna



det gnistrar i snön,

naturen är hård och kall



du står framför mig,

vinkar ohörbar

försvinner i ljuset,

som omger dig


glimmar månljus i kristallerna

naturen är vacker och obeveklig



jag står framför dig,

blinkar orörbart

fransar frostas,

obruten tår









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-24 16:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så nära
och ändå..
Inte nå...
Oj då...
2009-12-26

  peter markurth
söt
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP