Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När julafton skymmer


Utanför ligger en minneslund
som sluttar ner mot byavägen

Gravljusen fladdrar i vinden

Några brända tändstickor
ligger på vestibulens golv
i den tomma kyrkan

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-17 12:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du är en mästare på att få till det i litet format.
2010-12-17

    ej medlem längre
stilla beskriven dramatik. vackert som sjutton.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet