Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna aldrig brinnande stearinljus utan uppsikt!




I julnatts mörker.

Nu tändas tusen bostadshus

och brinner ned i grund.

ty tusen glömda juleljus

ger mat åt hanens mund.




Bunden vers av Rune Thorsell
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-24 23:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
nej glömma ljusen kan inte duga
skulle man inte våga
tänk på anders persson och hans lilla stuga
som stod i ljusan låga

kära runisen
rosor för din superba dikt
med budskap av största vikt!!!
2010-01-20

  aol
ruggigt skriftat i hettan, ler
2010-01-08

    christie
JAG släcker ljusen fast jag bara går från rum till rum
2009-12-27

  © anakreon VIP
Nu har vi ljus
här i vårt hus!
Kåken den brinner
hopp tralalala!
Mamma, Pappa alla är så glada
hoppas inte granen tar nån skada!
Tralalalala, tralalalala,tralalalalalala!
Gött å se dig tillbaka, Rune!
2009-12-25

  LassO
skön melodi, bra skrivet
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell