Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårdagen



Dårdagen,
Gårdagen

Viker mej
för barnens
vilja...

Bitska
kommentarer,
Fylla och tjafs.

Besvikelse
Utebliven
glädje.


Nej!
Julen ska
firas med
dem man
håller av!

Inga andra!





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders