Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen



En tid att
minnas
Flydda jular

En tid
att sakna

Ni var
Kittet

Ni var
familjen



Ni var
Julefrid




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders