Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig vid min sida




vädrar lungmod,
jag har tagit mig igenom natten

du har stått vid min sida,
som en stenstod

förgylld, är natten
dagen, vår

jag andas, fritt cirkulerar
töar syret i mina bronker

jag kan ännu gå
mot nya mål,

än nersövd, bedövad
med dig,

vid min sida









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-25 12:09



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
fina ordvändningar,
t ex "vädrar lungmod"
och " fritt cirkulerar
töar syret i mina bronker"

diktjagets du
kan vara diktjagets älskade
(eller kanske respiratorn)
vem vet
2009-12-26

  peter markurth
söt
2009-12-25

  Valdemar Anders
Fina ord!!
Jag gillar!
Bra
2009-12-25

  Quasimodo
Nära och cirkulerande i värme, fint !!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP