Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind

Vind
kom bär mej,

Till en tid, då den
solvarma sanden
värmde våra nakna
kroppar på en vidsträckt
strand.

Vind
Kom bär mej,

Till en tid, då solen
smekte din solbrända
hy gyllene. Medan den
varma vinden svalkade
våra nakna kroppar.

Vind
Kom bär mej,

Till en tid, då vi älskade
i havets eviga brus.
Vinden rufsade ditt
hår och din hud
smakade salt från
havet.

Vind
Kom bär mej,

Till sommaren,
Igen!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-25 19:06



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Fin denna.
2009-12-28

  Fallgirl
För oss alla som har bitterljuva sommarminnen... Ack! Ve! Sörj den kärlek som flytt! BRA!
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders