Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig vintermorgon

Nu

jag tar
ett steg

böjer mig
ner

sträcker
mig upp

mot himlen
och
mot solen

det är snö
på den frusna marken

fortfarande
ännu orört

det knastrar
under mina skor

en mjuk tyst
atmosfär

en snöflinga
dalar sakta

ner.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-25 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e