Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se tillbaka på det gångna året...........


Juldagen -09 en reflektion

Träden

med kala grenar

sträcker sig upp

mot en grå sky

kylan råder medan
vinden piskar en
ensam kind.....

det droppar från
tak och stuprännor

av månaders snö

väljer vi andra vägar

inför det stundande

nya året...

min alltför stora längtan
har burit det gångna året

ett liv att begrunda

kanske tid att lära om
få nya insikter

som djupet av min själ
väntat.....
och ännu nuddar tålamodet
sakta och säkert....

förtröstan till vemodet
att våga vänta....

ännu en tid.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-25 21:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fullständigt underbar dikt!

Att se tillbaka bygger vägar framåt.....
2010-01-16

    Bodil Sandberg
En underbart fin dikt min vän!Den sparar jag du skriver så på djupet känslofullt!!
2010-01-01

    ej medlem längre
Vemodig fin dikt!
Nästa år ska bli ett underbart år får vi hoppas på.. med nya spännande äventyr.. :-)
2009-12-26

  Fredrik P. VIP
ja, inget är ju
som väntans
tider...och nästa
år kan ju bli
ännu bättre...
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg