Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta emot

En knuten näve

kan aldrig ta emot




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-26 00:01



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja ibland behöver man ta emot av andra...fint skrivet!
2009-12-26

    Maria Malm
Handen måste öppnas, för att kunna ta emot..
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt