Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntandes på en kall bänk

En ensam
flicka

sitter på
en bänk

frusen
stel

har suttit
länge

och
väntat

mamma
sa

jag kommer
snart

sitt här
mitt hjärta

men nu
alldeles mörkt

det är

alldeles
ensam

mamma

när
kommer du.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e