Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fruset vinterregn




det yr ute, fruset vinterregn, fattas bara
blixtar och dunder

det är mörkt i vinternatten, skalar av sånger som bär klanger,
av sommar

vi ligger trötta framför molnen, tornar sig grafitgrå, vi kastar
handgranater gjorda av kärlekssanningar

ser ingen nåd

ingen bot, ingen råd

bara handlar, handhar
verkligheten

med ömma smekande fingrar, händer
vandrar alla strömningar

lyser upp innifrån,
kakskader

vi ser klart










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-26 18:32



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Vad säger man...man gråter av glädje...bra i sitt skal
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP