Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon retar mig.

Men jag älskar henne ändå.




Denna Inkariliassairkasisas_nå’t...

Född tjurig med änglavingar.

Tyst som en bergskedja men med ett eko

som griper mina redan förvuxna hjärterötter.

Mästare i dekorer, slöjor och försvunna ögonblick.

Böjer blickar, ögon och svankar

förvandlar mitt sans och vett till illusioner

om att en dag...

Brister ut i sina fyrverkerier av svart text

som bara luktar blåklint och päronblom.

Får mig att lämna pulpeten och springa naken i månsken

tills grannarna tillkallar polis

varpå jag säger att jag ska springa till Österland.

Som hade jag tagit syra ännu en gång

bara för att se hennes vader i de högklackade

och suga in hennes själ.




Prosa (100-ordare) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-26 20:36



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Irisintervallens spiralsfär en färgfaktor i blodstensmalmens ordomkrets. Meningsmatrisen i nyss avrundade astralalster bespeglar modulatormannens yttersta variabel. Poesiprodukten regenererar radikala retningar.
2009-12-27

    Melona
jag älskar henne jag med.
2009-12-27

  Inkarasilas
Ugh! Tjurig ängel, jag är väl för fan inte tjurig. Mycket möjligt en ängel så rar och fridsam som jag är, ja för helvete! Gillar blåklint och päronblom och bergskedjan, eller hela tårtan då. Tack så mycket. *mutter mutter*
2009-12-27

  Mr Lindemann VIP
Fint diktat?
Ja, kanske
men läsvärt var det så

men suga in själen
låter lite grymt på ett sätt som är elakt
2009-12-27

  Fredric
Grymt textat broder! Flera bottnar i denna, vanvett och härlighet...
2009-12-27

  Joakim Södersten
Jag grips av ditt språk... stannar upp och oroas, tycker om ...
2009-12-27

  Ingela Svenson VIP
åhh sä härligt detta låter, månde man någon gång framkalla något sådant för någon att han springer nakenav lycka såa att polisen kommer!
2009-12-27

  Roula O
underbart vackert...gillas skarpt!
2009-12-26

  stenen/ Yv Ericsson
ortoligt. just vackert.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP