Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vem? Ja gissa tre gånger och ha rätt på första gissningen. Fast det kan också vara en annan.

I poeters sällskap.




Jag känner henne inte

Tatuerad av förgätmigej

Med själ fylld av korpar

Rusar hon förbi

som en nyhetsutsänding

Som jag vill stanna flickan

Bara en sekund

att hon inte andas ihjäl sig

Rycka henne från alla mörker

Ta bort henne ur drunknandet

och visa henne vägen

Jag vill, jag vill, jag vill

men kan inte, kan inte,

vet – men får inte.

Ity, att hon är inte min

att råda

Inte min att glädja

Inte min att måla

Inte min att hålla om

Inte min att skjuta hennes korpar

Ge mig krafter alla kända gudar

För jag känner henne inte

och hon inte mig

ännu.




Prosa (100-ordare) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-26 21:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fint, den berör mig, men vet inte riktigt hur.. en värmande känsla...
2010-01-02

  Roula O
fint fint, ja, hon verkar vara lite mystisk denna flicka el unga kvinna :) man undrar vem det kan vara...men men jag har ju mina gissningar :P
2009-12-26

  Suzy med punkterna
Ljuvligt känslosamt och vackert
2009-12-26

  stenen/ Yv Ericsson
mycket lär man sig. här på poeter. om inte annat. allt det som fortfarande anses som just. vackert.
ett bokmärke eller kanske snarare ett minnesmärke.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP