Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtat vilande


Den vägen vandrar jag
med djupa skog på ena sidan
öppna fält på den andra

den vägen där fötterna går
mot obestämda mål
med hjärtat vilande

i bröstet.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-26 21:27



Bookmark and Share


  livsdans
Vilken skön vila...mitt i!
2009-12-27

    baruk
Oppna fält och djup skog. Och detta obestämda mål mot vilket fötterna går, medan hjärtat vilar lugnt inom en. Skönt! Så skulle det vara..
2009-12-26

    Noword
det är vackert. men jag kan inte beskriva hur. Det är bara vackert.
2009-12-26

  Eric R Ström
Den här dikten låter så förtröstansfull.
Jag gillar den!
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP