Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är ny


Decemberkväll
Månen är ny
och stjärnorna undrar
varför världen

blundar.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-26 22:20



Bookmark and Share


  Söder
Intressanta rader som fick mig att stanna till för att läsa dem flera gånger. Gillar detta!
2009-12-29

  Gunilla VIP
...
Varför människorna blundar?
Ger massor av tankar dessa dina
till synes enkla
men mycket kloka rader.
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP