Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen oro mer

Det finns ibland en oro i mitt inre
Den kan bara stillas med ord
Inte vilka som helst
Det skall vara sådana som förlöser
Det är hemligheten, våga orden
Tag till dig mod
Det är inte orden som tar emot
Det svåra är att öppna munnen
Men när alla spjäll är öppna så flödar energin
Då finns ingen oro mer




Fri vers av Eric R Ström
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-26 22:42



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så klokt!
.....
Det är inte orden som tar emot
Det svåra är att öppna munnen
.....

Ta till sig modet
och våga!
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström