Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknat ännu en gång

jag gör det gång på gång
släcker och försvinner
och sedan tidigt på morgonen
när andra sover
vaknar jag ännu en gång
det är vad jag minns
hur det verkligen förhåller sig
vet jag inte, förstår inte, kan inte förklara
Allt är ett mysterium och det är stort
Gigantiskt stort




Fri vers av Eric R Ström
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström