Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu?

jag gör det nu
häng med du också
är vi två blir det så mycket roligare
jag diktar fritt
äcklas av pommes frites
jag äter morötter nu
vad gör du?




Fri vers av Eric R Ström
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström