Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felkört

En bil kör fel
hamnar uppochner
i ett dike
Det var inte bra
så ska man inte göra
så ska man inte köra

Skärpning!




Fri vers av Eric R Ström
Läst 300 gånger
Publicerad 2010-11-24 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström