Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replipunkt

Läste ordet i min morgontidning
Visste inte vad det betydde
Nu har jag kollat, googlat
Replipunkt är en skyddad plats
(utanför stridsområdet)
till vilken en stridande militär enhet
(flottenhet eller motsvarande)
vid behov kan retirera
för att där söka skydd
och understöd.




Fri vers (Fri form) av Eric R Ström
Läst 358 gånger
Publicerad 2012-02-16 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström