Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se

 

 

världsdiamanten 

 

alla

 

dess färger

skapar världsskönheten

 

 

länge var den begraven

 

svart kol

glödande hjärta

 

 

se

 

världsdiamanten




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-27 00:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Livets vackerhet i ett skönt ljus här !!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser