Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan är ett ark av is




skuggan är ett ark av is

ser min vak

vill smälta, krossa


se mig själv, solklar

i ljus, av död

och liv








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP