Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktiska sakers verklighet





faktiska saker har obestridliga gränsdragningar,
enligt den saken

ja så ter sig verkligheten för oss människor

tillfälligheter, sanningar, är endast inom dess ramar,
flyende tankegångar

något att hålla fast vid,

som din framgångslycka, dina olycksaliga val

din självbild,

en chimär



så lätt, så lätt, de upplöses

vid en ny,

idé










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP