Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar min nya värld




frostbiten, ja, biten i knähöjd

avsliten


från kugghjulets rämningar,

snubblande,

nära

samhälleliga lämningar


sorgen har brutit mönstret,

jag är ej längre förslavad


jag är utanför ditt blod, svett

och tårar


skapar,

min nya

värld










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 16:04



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
att gå vidare..mycket bra.
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP