Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är




livet är en skridskodans, på rosor
planterade i en sommarvärld,
gödda av

graniter, därav den röda färgen
stelbent och vass

törnen



livet är en sagoprinsessa på glid,
född ur en grym värd,
gödd av tid

diamanter, därav brilliansen
rörlig och vass

brunnen



livet är en saga, blå himmel, rosa moln,
skapad ur en poets dröm,
gödd av

kristaller, dina ord
omfattande spektrum

slagen










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 18:56



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket endock uppiggande din dikt.
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP