Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min syster, tillsammans klarar vi det <3


Systerband

Räck mig dina svaga händer syster
Jag vet att mina knappt är starkare
Men jag ska leda dig till tryggheten
Bort från smärtan och ensamheten

Tillsammans är vi mindre ensamma
Tillsammans är vi inte ensamma
För jag älskar dig mer än vad du tror
Både jag, din lillasyster och mor

När du väljer att blunda för att inte se
De minnen dina tårar valt att dränka
Ska du veta att jag alltid finns där
Utan ouppnåeliga krav och begär

Tillsammans är vi mindre ensamma
Tillsammans är vi inte ensamma
Ja, jag älskar dig mer än vad du tror
Både jag, din lillasyster och mor

För du förtjänar så mycket mer
Att känna dig älskad och kunna le
Så snälla räck mig din kalla hand
känn styrkan från vårt systerband




Fri vers av afallingstar
Läst 688 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-12-28 00:08



Bookmark and Share


  issac.a.m
underbart skrivet till din syster..
2010-08-14

  Msann
Riktigt fin och gripande!
2010-06-16

  Anna*
Fin känsla och äkthet.
Kanske är det just den omsorgen som saknas och därför berör en sträng i det inre.
Var finns den som är beredd att gå vägen tillsammans med oss då livet är krångligt och svårt?
Tack!
2010-01-06

  Sway
Fantastisk känsla i dikten. Vilka starka band mellan varandra som tydligt kommer fram. Går nästan att ta på genom orden. Mycket fint.
2010-01-03

  brosandi
Jaa, du är helt enkelt bäst. (: ♥
2009-12-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, men dessa rader känns äkta
på något outgrundligt sätt
känns dessa rader som rätt
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

afallingstar
afallingstar