Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är himlen min vän?

Säg mig, hur är himlen min vän?
Har du funnit din bror Oscar än?
Slipper du smärtan du alltid bar,
Eller finns den fortfarande kvar?

Hur är det att sova bland stjärnorna?
Är det som vi föreställt oss?
Hur känns det att vandra på vita moln?
Är de mjuka som vi drömt oss?

Vem kramar dig när du fryser?
Vem finns där för dig och lyser?
Jag önskar att jag kunde vara där
Att verkligheten inte höll oss isär

Jag hoppas att du väntar på mig än
Väntar vid regnbågens vackra nyanser
Där molnen mjukast värmer fötterna
Där världen är fri från din cancer




Fri vers av afallingstar
Läst 472 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-05-14 22:25



Bookmark and Share


  john ekström
skitfin och så sorglig på slutet..
2010-08-04

  Jaramald VIP
Så smärtsamt vackert !
2010-07-25

    Shariq
Ryser.
2010-06-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande ända in i själen..vackert och sorgsam på samma gång/B
2010-05-23

  Dionysius
vackert och tröstlöst...
2010-05-21

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet!

Applåder!

Jag Bokmärker den!


Hälsn. Ann
2010-05-18

    pralinerfördödsdömda
fint, mycket fint.
2010-05-16

  Lejonhjärtas poesi
Kärleken till din vän är vacker, sorgesam, berörande och varför kan inte himlen vänta?
2010-05-16

  Paulus Johannes Allaverdi
du radar upp det jättefint, det är nog precis som Oscar vill.

en text rik av känslor.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

afallingstar
afallingstar