Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en dröm

Blottade i mörkret
Fanns två små ögon
Ljuset var försvunnet
Det var bara en dröm

Två små händer
trevar över strömbrytaren
Ljuset var åter vunnet
Spred sig som en eld

Blottade i ljuset
Föll oskyldiga tårar
Den lilla flickan grät
Hon hade så ont

Två små händer
Släcker nattens ljus
Den lilla flickan blundar
flyr till sin dröm




Fri vers av afallingstar
Läst 413 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-29 01:40



Bookmark and Share


  micke marin
Mycket bra! Tycker om användningen av Två små.. och tända och släcka.. Väl sammanhållen. Obehagligt ensam och utelämnad i sin berättelse.. dröm eller verklighet. Förbannat bra!
2010-05-17

  Anna*
Been there! Tack!
2010-01-06

    ej medlem längre
tycker OM!
2009-12-30

  brosandi
För att allting är så mycket bättre i drömmarna...
2009-12-29

    Nicklas VIP
Att fly till sina drömmar är ibland det bästa som finns.
Ibland är man kvar i dem även under dagen.


Jättefint skrivet!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

afallingstar
afallingstar