Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som var min far

Han som en gång hade älskat mig
Som var min förebild, mitt allt
Lät problemen dränkas utav sprit
Och sitt hjärta bli alldeles kallt

Han som jag en gång hade älskat
Var den som kom att skada mig mest
Han som jag en gång hade älskat
Borde vara fylld av bitande ångest

Han lät sina smutsiga händer
Ta på något som inte var hans
Han lät sina smutsiga händer
utföra en dödsdans

För han slog ut även min gnista
Tills jag inte längre fanns kvar
Av honom fick jag en drömlös kista
Han som var min far




Fri vers av afallingstar
Läst 437 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-28 12:54



Bookmark and Share


  issac.a.m
din text griper tag i mig..
stark o gripande...
2010-08-14

  erkki
Innehållet är kusligt, och obegripligt. Vittnar om alkoholens oerhörda baksida. Formen med rim och uppdelat i 4-radersverser gillar jag skarpt. Ordning och reda.
Rytmen kan du förbättra. Det är jag övertygad om. Möjligen vill du uppnå någon specialeffekt med den, men det är inget jag ser.
2010-05-19

    Bodil Sandberg
Här finns sorg som KÄNNS ..en mycket stark gripande dikt!
2010-05-16

  Anna*
Du knyter ihop början och slutet så fint och berör på djupet däremellan. Bra!
2010-01-06

  Quasimodo
Starkt öppet och smärtsamt till beroende, övergrepp och förlust !!
2009-12-30

    ej medlem längre
Gripande text!

/Ann
2009-12-29

  brosandi
du vet vad jag tycker ♥
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

afallingstar
afallingstar