Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hade det kunnat vara?

Innehållet finns inte
Men vad hade det kunnat vara?
Det är frågan




Fri vers av Eric R Ström
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 00:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Där det inte fanns något av
det som borde vara där
det är då man är
i ingenting
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström