Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser jag smart ut med en penna bakom örat?

Ser jag smart ut med en penna bakom örat?

Måste jag ha en penna bakom örat för att se smart ut?

Varför ser jag smart ut med en penna bakom örat?

Varför måste jag se smart ut?

Varför måste jag ha en penna bakom örat?

Ser jag smart ut med en penna bakom örat?




Fri vers (Fri form) av malkvanbandy
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy