Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett hål i mitt hjärta

Jag har ett hål i mitt hjärta

En brunn i min själ

Ett tomrum i min hjärna

Min kropp är ett ofärdigt pussel

Mitt kött rasar samman utan stöd

Mina händer darrar för de kan inte gripa tag i något

Något som fattas mig

Jag är inte hel, jag är tom, ofärdig, halv

Jag är Kär




Fri vers av malkvanbandy
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-09 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy