Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Make your mind an ocean


Förstås inte

-Jag förstår inte, bara en massa ord,
inte ens ett rim, jag förstår mig inte på sån poesi.

- Har du ätit idag?

-Ja

-Vad åt du?

-File Mignon.

-Gott?

-Underbart!

-Förstår du File Mignon?




Fri vers av Akke
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke