Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina nyårslöften , i god tid......


"2010 - Jag lovar !"

Jag lovar att :

Inte sluta snusa

Fortsätta Kampen för
Rättvisa, Fred , Kärlek
och Frihet

Vara en "Finne i Röven" på Etablissemanget !

Provocera (för att skapa opinion)

Skapa Alternativ !

Ta hand om mina Barn

Propagera för att Poeter ska vara ett Schyst Forum !

Behärska Mitt Humör (även här på poeter...)

Försöka leva efter mina principer .

Använda Diktformen i större utsträckning .

Gott Nytt 2010 !

Mats




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 16:18



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
låter bra.
2009-12-29

  Mats Henricson
Nej, men lite piano...., plus att jag är en grym sångare !
2009-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att lova någonting.

Gott nytt år!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska