Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lek- Min dröm



Svagt hjärta
men ärligt och äkta
Jag älskar dig igen,
jag skrapar bort isen,
glömmer gårdagen
Hettan och passionen
som återvänder


Kärlek vaknar igen,
i mina ögon syns lusten
som om det var sant
som om jag kunde få dig
men ödet förvränger det vackra,
drömmen blir aldrig sann




Fri vers av Gigi
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-30 09:28



Bookmark and Share


  aol
men ändå en vacker dröm
2010-01-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Gigi!

Ett hopp och en längtan lyser genom dikten. Hälsar vännen Fredrik
2010-01-04

  Mr Lindemann VIP
Hettan passionen, tryckkokare, potatisskalare-pùre
2009-12-30

    Bo Bjelvehammar
överge aldrig en vacker dröm....
2009-12-30

  En strimma av guld
Kärlekens öde är ibland grymt ibland. Ett hjärta går ju inte att stänga av så där hur som helst. Hoppas snart det blir besvarat igen.


"men ödet förvränger det vackra,
drömmen blir aldrig sann"
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi