Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(så vad gör det om man glömmer exakt hur allting var?)


Till min son




"Jag är en sån
som är nöjd med allt"
sa du när du levde

Ändå tar du dig besväret
att söka upp mig
i drömmarna

Och vilka drömmar!

Du ger mig nya minnen där,
när de gamla vittrar bort.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-30 15:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
starkt och frånvarande
drömmande och nära
2010-01-05

    snöö
En dikt som känns! Fint skrivet.
2010-01-02

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Underbar :)
2010-01-01

  Stefan Höglund
Fantastisk medmänsklig poesi.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP