Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath




Ett sommarminne

 

grå och vita
leker tafatt
en moln sommar

 

när livet förändras
och inget blir som förr

 

han visar
storslagen natur

 

pojken kastar stenar
i vattnet

 

elden sprakar
i väntan på maten

 

de färdas länge
på en grusväg

 

fjällmassiven
omgärdar

 

ett ensamt hus
bland träden

 

 

 © Eva Langrath 2009




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-12-30 17:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Sparar som bokmärke!
2010-01-12

  Bibbi VIP
Å, så vacker!...både ord och bild. Gör gott nu i vinterkylan.

Jag avundas Din närhet till naturen.

Applåd!
2010-01-11

  Suzy med punkterna
Du kan det målande
2010-01-07

  erkki
En ytterst välkomponerade bild! Texten speglar hur också mina minnesbilder kan se ut. Ett antal stillbilder. Mycket fint!
2010-01-01

  Rachel Roth
man skulle kunna kalla det etsningar.... fantastiskt!
2010-01-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar dikt Eva
Så fint nedtecknad med enkla rena linjer och stor fyllighet. Ljuvlig.
2009-12-31

  Hannadraken
Kändes varmt här i kylan av den!
2009-12-30

  Lilla My* VIP
Fint sammansatta små stycken målar sommarminnen och vackra vyer här! Vackert foto!
2009-12-30

  Monika A Mirsch VIP
grattis Eva till din fina dikt!
2009-12-30

  aol
mycket välformulerad poesi, så fint kommer orden
2009-12-30

  Ulf Lagerholm
tack för ännu ett underbart vykort från din penna, med små korta, morseliknande signaler målar du skickligt upp en bild av en vacker naturmiljö med ett par människor som suger i sig det goda att vara tillsammans i just detta sammanhang, och får jag gissa är det också mannen som förvandlas till pojke och kastar stensmörgås utmed vattenytan

jag lyfter min hatt
2009-12-30

  Ronny Berk
god naturlyrik med mänsklig anknytning; en välformulerad poesi som framkallar bilder ; tycker om, ja !
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP