Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyrsam sväng

Tandfen kom idag

Hon tog en del av min framtand

Utan att lämna en peng

Bara en skuld

Att få laga gamla brutna tänder

Blir en dyrsam sväng




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-10-25 09:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
påminn mig inte...ajajaj
2005-10-25

  Teresia Ridell
Ja det är orättvist att vara vuxen !
Hos tandläkaren får man sen inget klistermärke utan en skyhög räkning !
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön